Timeless Tattoo

Pilestredet 53E
0350 Oslo

Timeless Tattoo & Gallery

Hegdehaugsveien 23
0352 Oslo

post@timelesstattoo.no

+47 95 07 21 38

  • Mon – Fri: 11.00 – 18.00
  • Saturday: 11.00 – 17.00
  • Sunday: Closed

Hva koster en sleeve

Forespørsel

Det er selvfølgelig naturlig å lure på hvor mye en tatovering kommer til å koste før man bestemmer seg for å tatovere seg. Det høres kanskje ut som et lettvint spørsmål å svare på, men det er det altså ikke.

Først og fremst vil prisen på tatoveringer variere blant forskjellige tatovører. Dette kommer en del an på hvor populære disse er og hvor velkjent arbeidet deres er.

Dersom du oppsøker en kjent tatovør vil han eller henne ofte kunne ta seg mer betalt enn noen som er i starten av karrieren sin som tatovør.  

Tattoo i Oslo? Ta kontakt og besøk oss gjerne på Bislett i Oslo

Hvordan settes prisen på sleeve tatoveringen din?|

En “full sleeve” vil ofte koste mellom 30-60 tusen kroner, men det kan fort bli enda dyrere dersom du for eksempel vil dekke over gamle tatoveringer. Mange lurer på hvordan tatovøren kommer frem til denne prisen, og hvorfor det varierer så mye, så her prøver vi å svare på det så godt som vi kan. 

Tatovøren har en minstepris som dekker kostnaden med å sette i gang. Hver avtale innebærer tid brukt på administrasjon, klargjøring, rengjøring, informasjon og kundesamtaler og lignende. Dette vil koste tatovøren det samme uansett hvor liten tatoveringen din er. Derfor vil det som regel være en minstepris. I tillegg vil tatovøren ha betalt for tiden sin enten direkte gjennom en timepris, eller indirekte ved at tatovøren beregner på forhånd hvor mye tid han eller hun trenger når de gir deg en fastpris for tatoveringen din. 

For hver kunde er det også mye utstyr som brukes. Noe av utstyret kan brukes om igjen, slik som selve tatoveringsmaskinen, men det er også mye som ikke kan brukes om igjen av hygieniske grunner, inkludert nåler av forskjellige typer for de forskjellige fargene og effektene, hansker, strikker, termofax papir, hudpenner og mer.  

Les mer: Hva koster en tatovering?

Hvorfor varierer prisene fra person til person?

Vanligvis vil det ikke være fast pris på en sleeve tatovering. Såpass store tatoveringer må man ofte ta over flere økter, og det kan variere mye hvor mange økter man trenger. Dette kommer an på hvor mottakelig huden til den individuelle kunden er, og hvor lenge om gangen han eller hun kan håndtere smerten. 

Kroppsmasse er også en viktig faktor for sleeve tatoveringer. Det kan nemlig være veldig stor forskjell på størrelsen av armene til folk som tatoverer seg, så det koster nødvendigvis mer å tatovere seg dersom man har stor kroppsmasse. Andre innvirkende faktorer er tykkheten og fargen på huden til folk

Før du kan finne ut hva tatoveringen din vil koste bør du finne ut hvordan den skal se ut. Besøk tatovøren med skisser eller referanser, og så går det an å planlegge.

Send inn referanser til oss så kan vi komme tilbake med et prisestimat.

Når tatovøren allerede vet hvor stor tatoveringen skal være og hvordan den skal se ut vil han kunne gi deg en god prisanntydning.   

Ny sleeve?

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Forespørsel