Timeless Tattoo

Pilestredet 53E
0350 Oslo

Timeless Tattoo & Gallery

Hegdehaugsveien 23
0352 Oslo

post@timelesstattoo.no

+47 95 07 21 38

  • Mon – Fri: 11.00 – 18.00
  • Saturday: 11.00 – 17.00
  • Sunday: Closed

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Forespørsel

Hvordan reserverer jeg time?

Dersom du ønsker å bestille time kan det gjøres via skjemaet som du finner HER. Du kan også bestille via vår Facebook side “Timeless Tattoo Oslo”. Svar på reservasjonen din vil bli sendt via din e-post. I E-posten vil vi stille deg noen spørsmål om tatoveringen du ønsker deg slik at vi kan finne den tatovøren som passer best for deg. Det tar ikke mange minuttene å besvare spørsmålene i e-posten. Etter at vi har gått gjennom svarene dine og har fått en forståelse for hva du ønsker sender vi deg et tilbud med timer, pris og hvilken tatovør som er ledig og anbefalt for tatoveringen din.

Hvor lang er ventetiden?

Timeless Tattoo er et populært sted å tatovere seg, så timeplanene til våre tatovører fylles raskt opp. Det kan derfor være lurt å kontakte oss i god tid på forhånd om du har spesielle ønsker om tidspunkt for timen din. Vi har mange tatovører som praktiserer forskjellige stilarter. Stilen du ønsker kan ha innvirkning på ventetiden. Normal ventetid hos Timeless Tattoo er et par uker, men vi åpner for reservasjoner fire måneder i forveien den. Du trenger derfor ikke bekymre deg for om du kan finne en time som passer for deg.

Kan jeg velge tatovør selv?

Timeless Tattoo tilbyr mange forskjellige stilarter. Når du ønsker en tatovering ber vi deg om å velge en stil. Våre tatovører spesialiserer seg innen spesifikke stilarter. For å forsikre at du får en tatovering du vil være fornøyd med vil vi gi deg en time med den tilgjengelige tatovøren som passer best for den stilarten du har valgt. Du kan godt komme med forslag eller ønsker til hvilken tatovør du ønsker.

Hvordan kan jeg betale?

Vi aksepterer alle norske debit kort, kontater og vipps.

Tar dere imot drop-ins?

Om vi har ledig kapasitet, så ja. Det er sjeldent det er åpninger i timeplanen samme dag. Dette betyr at vi sjelden kan tilrettelegge for drop-ins. Det beste er derfor å ringe eller skrive til oss for å bestille time. Telefonnummer og kontaktskjema finner du på denne siden.

Hva koster en tatovering?

Det er ingen fast pris på en tatovering. Dersom du sender oss en forespørsel ved å klikke HER kan vi gi  deg en omtrentlig priser for tatoveringen din basert på størrelse og design. Minsteprisen hos oss er 1000 kroner for en lærling og 1500 for en erfaren tatovør.

Hvor gammel må jeg være?

Vi tatoverer kun de som har fylt 18 år. Vi godtar heller ikke en eventuell fullmakt fra foresatte.

Selger dere gavekort?

Ja, du kan enkelt kjøpe gavekort i vår nettbutikk her eller komme innom studio.

Hva skjer om jeg ikke møter opp på timen?

Avbestillinger må gjøres senest 24 timer før avtalt tid. Avbestillinger som gjøres etter dette og tider som ikke avbestilles vil bli belastet 50% Dersom du vil avbooke eller flytte timen må du kontakte oss på telefon.

+47 95 07 21 38 

 

 

 

 

Hva koster en konsultasjon?

En konsultasjon er gratis. Om du ønsker at tattovøren skal lage design før du tattoverer deg koster dette kr 1500.

Tar dere cover-ups?

Ja, men det kommer an på hva du ønsker å ta en cover-up av. Send oss en forespørsel så kan vi ta en vurdering.

Kan jeg drikke alkohol når jeg tar tatovering?

Nei, vi tillater ikke medbrakt alkohol i studio.

Kan jeg ta med en venn?

Ja, men vi foretrekker at du ikke gjør det. Timeless er et studio hvor tatovøren trenger å fokusere på jobben de gjør. Det blir lett mye støy om alle som tatoverer seg skal ta med en venn.

Hva må jeg gjøre før jeg skal tatovere meg?

Ha på deg komfortable klær som gjør at artisten enkelt kan komme til stedet du skal tatovere deg. Unngå lyst tøy, da det kan sprute litt blekk. Spis ordentlig før du kommer og ha med deg litt snacks om du ønsker. Pass på å få en god natts søvn Dusj før du kommer og ha på deg rene klær.

Hva er minsteprisen?

Minsteprisen hos oss er 1500kr for en erfaren artist og 1000 kr for lærling

Kan jeg ta med hunden min?

Nei. På grunn av renslighet må vi be alle om å holde sine kjæledyr hjemme.