Timeless Tattoo

Pilestredet 53E
0350 Oslo

Timeless Tattoo & Gallery

Hegdehaugsveien 23
0352 Oslo

post@timelesstattoo.no

+47 95 07 21 38

  • Mon – Fri: 11.00 – 18.00
  • Saturday: 11.00 – 17.00
  • Sunday: Closed

Hva koster det å tatovere ryggen?

Forespørsel

Tatoveringsstudier over hele landet ser nå en markant økning i folk som vil uttrykke seg gjennom tatoveringer, og det er ikke bare ungdommer som kommer innom. Man ser nå folk i alle aldre, fra ungdommer til pensjonister, som ønsker seg tatovering.

En annen utvikling for tiden er at folk er mye mer kreative når det gjelder hvor de vil tatovere seg. Hode, nakke, rygg, armer, ben, kjønnsorganer, tunge, hender, hals og ører. Det er bare fantasien som setter grenser her. Noen steder på kroppen er mer smertefulle enn andre, deriblant nakken og ryggen, men dette ser ikke ut til å være noen stor hindring for fremtidens vandrende kunstverk.

Samurai backpiece tattoo
Backpiece av Kai gjort på 1 dag!

Hvorfor folk tatoverer ryggen 

Smertene er selvfølgelig ikke det eneste som holder folk tilbake når de tatoverer seg. En annen faktor for noen kan fortsatt være hvor lett tatoveringen kan tildekkes. Dette kan for eksempel være relevant for folk i visse yrker. Selv om det allerede er generelt akseptert i de fleste miljøer å tatovere seg er det fortsatt ikke sikkert at det vil være så lett å få seg jobb som barnehageansatt med et skummelt dødninghode tatovert i panna.  

En tatovering på ryggen kan for mange være en god løsning. Den vil du kunne vise frem når du vil og hvor du vil. Når du er i det offentlige vil ingen kunne vite om kunstverket du har under skjorta. Ryggen er også kroppens lerret, det stedet på kroppen der du virkelig har plass til en imponerende stor og flott tatovering.  

Pris er for mange en viktig faktor når de tatoverer seg. Små tatoveringer krever mindre tid av tatovøren, og er derfor rimeligere. Dersom du vil slå på stortromma og få deg et kunstverk som dekker hele ryggen kan det ta mange måneder å bli ferdig. De fleste tattovører bruker mange sessions på en ryggtatovering. Du må ta den litt av gangen slik at huden din får tid til å gro mellom øktene. 

Ryggtatovering på 1 dag @kaireetattoo

Kai kan derimot gjøre en ryggtattoo på alt fra 1 – 3 dager.

Pris for å tatovere ryggen?

Hvor mye det koster å tatovere ryggen vil avhenge av hvor stor tatovering du ønsker på ryggen, ettersom størrelsen bestemmer hvor lang tid arbeidet vil ta.

Du vil ofte finne ut at de mest seriøse studioene sette en timepris på arbeidet til tatovøren. Dette er fordi det er vanskelig å vite nøyaktig hvor arbeidet vil ta, og det vil derfor også være vanskelig å bestemme en fast pris. Forskjellene i pris vil komme av mange ting. For eksempel vil en større person ha større ryggtavle, og vil trenge mer tid og mer arbeid enn en mindre person. Andre ting som virker inn på prisen vil være hvor mye man kan gjøre unna i hver økt. Dette kan ha å gjøre med den enkeltes smertetoleranse, eller med hvor lett hudtypen din mottar blekket. 

Rygg Tatovering av Kai på 2 dager!

Andre ting som virker inn på prisen vil være hvor mye man kan gjøre unna i hver økt. Dette kan ha å gjøre med den enkeltes smertetoleranse, eller med hvor lett hudtypen din mottar blekket. 

Dersom du ønsker du en ryggtatovering, og vil finne ut hvor mye den vil koste er den beste fremgangsmåten å gi tatovøren en så nøyaktig som mulig beskrivelse av hva det er du ønsker å få tatovert, og hvor stort det skal være. Da vil de fleste tatovører kunne gi deg en omtrentlig pris basert på erfaringen sin. 

Viking tattoo by Kai Ree
Backpiece på 2 dager @kaireetattoo
Viking tattoo Backpiece
Valkyrie Backpiece på 2 dager @kaireetattoo
2 sessions @kaireetattoo
Nature backpiece på 3 dager

Lyst til å tatovere ryggen?

Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat

Forespørsel