Timeless Tattoo

Pilestredet 53E
0350 Oslo

post@timelesstattoo.no

+47 95 07 21 38

  • Man – Fre: 11.00 – 18.00
  • Lørdag: 11.00 – 17.00
  • Søndag: Stengt

Fingertatoveringer

Forespørsel

Tatoveringer som kroppsspråk

Mer enn halvparten av kommunikasjonen vår er regnet for å skje ved hjelp av kroppsspråk. Når man tatoverer seg uttrykker man seg i enda større grad ved hjelp av kroppen sin. Når du bruker tatoveringer kan det nemlig være mulig å uttrykke kompliserte følelser eller meninger som det kan være vanskelig å uttrykke ved hjelp av kroppsspråk.

Hendene våre er blant de delene av kroppen som vi bruker flittigst i kroppsspråket vårt. For mange er det nærmest umulig å holde hendene i ro når de snakker om noe som begeistrer dem. Dette gjør fingrene til et ypperlig sted å tatovere seg dersom du ønsker å uttrykke deg, særlig dersom du ikke ønsker en veldig stor tatovering, og du ikke er redd for at tatoveringen din alltid vil være synlig.

Slitasje på fingertatoveringer

Du gjør mye med hendene dine. Hver dag skal det lages mat, vaskes, og hundrevis av andre små bevegelser som vi knapt tenker på fra dag til dag, men som bidrar til å slite huden på fingrene dine. Hendene dine holder seg nesten aldri i ro. I tillegg vasker du forhåpentligvis hendene dine mange ganger daglig på grunn av alle bakteriene som har lett for å samle seg der, og da er det ikke uvanlig å skrubbe dem skikkelig for å få dem rene og gode. I tillegg er hendene blant de delene av kroppen som nesten alltid er utsatt for sol, regn, vær og vind.

All denne aktiviteten resulterer i ikke ubetydelig slitasje, og i respons til dette forandrer huden seg stadig. Kanskje mye mer enn man skulle tro. Faktisk for  fornyer huden seg i gjennomsnitt oftere enn en gang i måneden, så den huden du ser på hendene dine i dag er nok langt fra den samme som var der for noen uker siden.

Hvordan kan fingertatoveringene mine vare lenger?

Fingertatoveringer kan se veldig stilige ut, men det at de ikke holder seg like lenge som andre tatoveringer er noe som er verdt å ha i bakhodet når du vurderer en fingertatovering.

Det er heller ikke like lett å pleie slitasjeområdene som andre områder etter at tatoveringen er gjort. Dersom du tatoverer hender, fingre, føtter, knær og albuer vil du mest sannsynlig ende opp med å fylle på med farge flere ganger i etterkant for å forlenge levetiden til tatoveringen din. Dette er selvfølgelig noe som koster penger hver gang. Heldigvis finnes det råd du kan følge for å sørge for at tatoveringene dine varer lenger.

Det første du bør gjøre er å prøve å la tatoveringen hvile seg så mye som mulig rett etter at du har fått den. Dersom du beveger den for mye rett etter at du har fått den kan tatoveringen fortere falme og bli utydelig. Etter at tatoveringen har satt seg kan du selvfølgelig bevege hendene dine som normalt.

Håndvask og hvordan du vasker hendene dine er også viktig. Du bør vaske hendene dine ofte for å holde tatoveringen fin. Det er viktig at du benytter mild såpe når du vasker hendene, og at du ikke skrubber huden for mye. . 

Det er også viktig å holde huden din fuktig. Dersom du holder huden fuktig vil tatoveringen holde seg bedre. Det er derfor anbefalt å være flittig med fuktighetskrem på hendene. Men husk at her er det viktig å bruke en mild fuktighetskrem. Helst en som ikke er parfymert.

Fingertatoveringer er for utvalgte entusiaster

Fingertatoveringer er ikke for alle. De krever mer vedlikehold enn de fleste andre typer tatoveringer, og i tillegg til dette finnes det situasjoner og miljøer der du kanskje ikke har lyst til å vise frem tatoveringene. Da vil det passe dårlig å ha fingertatoveringer.

Samtidig er fingertatoveringer en ypperlig og unik måte å uttrykke seg på for de som er klare for å ta utfordringen med fingertatoveringer.

Fingertatovering?

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Forespørsel